Fælles tagterrasse Fire fælleslokaler
og terrasse
• Opholdsrum
• Afslapningsrum
• Study lounge
• Auditorie

Fælleskabet i karré 11 og 12

Karré 11 tiltrækker med sine 1- og 2-værelseslejligheder mange unge, og derfor er karréen også indrettet med fire fantastiske fælleslokaler og en tagterrasse, der på hver sin måde indbyder til sammenhold og fællesskab beboerne imellem

Fælleslokaler
Der er fire forskellige fælleslokaler, som alle er indrettet i urban stil med rå betonvægge, farvestrålende wallpieces af kunstneren Oliver Vernon, neonskilte og masser af grønne planter, så det føles som at træde ind på et hipt designerhostel i Berlin.
Fælles terrasse under stueplan
Fra tre af fælleslokalerne er der udgang til en skøn terrasse under stueplan, hvor fællesskabet kan trække ud under åben himmel. Terrassen er indrettet som en hyggelig gårdhave med brede trapper, der udgør et stort siddeområde.
Fælles tagterrasse
Karréen byder også på en fælles tagterrasse på toppen af én af de tre bygninger. Her kan beboerne mødes og nyde solen – og ikke mindst udsigten over Aarhus tage. Tagterrassen er indrettet med grønne planter samt borde og bænke, der skaber den helt rette urban jungle-stemning.

FÆLLES TERRASSE I STUEPLAN
3D VISUALISERING FRA RAMBØLL
FÆLLES TERRASSE I STUEPLAN
3D VISUALISERING FRA RAMBØLL
FÆLLES TAGTERRASSE
3D VISUALISERING FRA RAMBØLL
KIG NED AT KARRÉ 11 OG 12
3D VISUALISERING FRA RAMBØLL
3D VISUALISERING FRA RAMBØLL

fælles lokaler

Her er mulighed for at møde de andre beboer

Opholdsrum
Et stort og lækkert lokale i forlængelse af et større køkken, som indbyder til afslappede fællesspisninger og fødselsdage m.m. Opholdsrummet er indrettet med en loungeafdeling og langborde, så der er plads til at være mange. Det egner sig også rigtig godt som studierum.

Afslapningsrum
Et lille, roligt lokale med god gulvplads og en væg med spejle, så der er mulighed for at danse, dyrke yoga eller selv tage et par træningsredskaber med. Her er også et blødt miljø, hvor du bare kan sidde og nyde en kop kaffe/the, læse en bog eller sludre lidt med de andre.
Study lounge
Er du træt af at sidde med næsen i bøgerne derhjemme, er du altid velkommen i Karré 11’s hyggelige study lounge. Den er indrettet med et højt bord i midten med barstole på begge sider, så du kan studere i grupper eller alene i samvær med andre. Loungen byder også på masser af grønne planter, der skaber en skøn jungle-stemning.

Auditorie
Et stort lokale med storskærm, hvor du kan samles med de andre beboere, når der er landskamp eller I har lyst til at se en god film. Lokalet er indrettet med bløde pallemøbler, der danner en trappe i flere niveauer, så alle har fri udsigt til storskærmen.

Som beboer i Karré 11 og 12 er du altid velkommen til at bruge fællesområderne, når du trænger til at komme lidt ud af din egen lejlighed og mødes med andre – uanset om du har lyst til at hyggesnakke, studere, bevæge dig eller se en film.

Området

Det finder du i nærheden

Daginstitution – 200 meter
Sportsfaciliteter – 200 meter
Café og spisested – 200 meter
Indkøb – 100 meter
Risskov Gymnasium – 700 meter
Aarhus Business College – 750 meter
Mollerup Skov – 900 meter
Skejbycenteret – 1 kilometer
Veri Center – 1,7 kilometer
Aarhus Universitetshospital – 2,3 kilometer
Aarhus Universitet – 4,2 kilometer
Aarhus centrum – 5,3 kilometer

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os i dag

KONTAKT OS PÅ 3333 0333

crossmenu